A ZSŰRI

A Bírálóbizottság olyan terveket preferál, amelyeket lehetőleg csak rétegről-rétegre építkező 3D nyomtatási technológiával lehet előállítani. Szempont még az újszerűség, eredetiség és formai megoldás érvényesülése.

Dr. Bendzsel Miklós
Dr. Bendzsel Miklós

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem címzetes egyetemi tanára, a Magyar Formatervezési Tanács és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának elnöke - a bírálóbizottság elnöke.

press to zoom

KülöndíjakA zsűri különdíjjal jutalmazhat további pályamunkákat is az ötletesség, kreativitás, újszerűség, formai megoldások figyelembevételével.

Molnár L. Péter
Molnár L. Péter

Designer, a Maform stúdió alapító tagja és ügyvezetője., a Zsennyei Műhely szakmai vezetője, a Magyar Design Kulturális Alapítvány kuratóriumi tagja.

press to zoom

Pályázatok értékeléseA bírálóbizottság első körben a 20 legjobbnak ítélt pályázatot választja ki, melyek mindegyikét kinyomtatja és kiállítja a májusi Budapest 3D Printing Days rendezvényen. 

Koós Pál
Koós Pál

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem egyetemi docense, a Design intézet megbízott igazgatóhelyettese és a Formatervező Tanszék tanszékvezetője.

press to zoom
Simó György
Simó György

Igazgató, FREEDEE Printing Solutions Kft.

press to zoom
Falk György
Falk György

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem címzetes egyetemi docense, a pályázat megálmodója, a VARINEX Zrt. Igazgatóságának elnöke és a 3D nyomtatás üzletág igazgatója.

press to zoom
Szemerey Samu
Szemerey Samu

Építész, urbanista, a Kortárs Építészeti Központ alapító tagja és kurátora, a DESIGN TERMINAL szakmai tanácsadója.

press to zoom
Varga András
Varga András

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem egyetemi tanársegéde, Gép- és Terméktervezés Tanszék.

press to zoom