Pályázati feltételek

A pályázók bármilyen, a 3D nyomtatási technológiát maximálisan kiaknázó műalkotással pályázhatnak, melyek ipari, vagy akár otthoni 3D nyomtatóval is kinyomtathatók.

 

A pályázatot természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiség nélküli gazdasági társaság nyújthatja be.

 

Pályázni minden olyan tervvel lehet, amely 3 évnél nem régebbi, nem vett részt a 2014-es What-to-print-in-3D pályázaton, és más személy szerzői- és iparjogvédelmi jogait nem sérti. A szerzői- és tulajdonjog megoszlásról a pályázónak a jelentkezési lapon kell nyilatkoznia. A tervek 1 mm-nél vékonyabb falvastagsággal bíró modellrészeket ne tartalmazzanak. Érvénytelen a pályázat, amennyiben a feltételeknek nem felel meg, hiányos a mellékelt dokumentáció, vagy határidőn túl érkezik be. 

Előregisztráció

Határidő: 2015. március 20.

 

Az előregisztráció a pályázati szándékot jelöli, nem kötelez a pályázati anyag benyújtására. Az előregisztrációhoz csak a név és e-mail cím megadása szükséges.

Pályázat benyújtása

Határidő: 2015. március 30.

 

Az érvényes pályázathoz szükséges tervdokumentációk benyújtási határideje.

 

A pályázat benyújtásához a következő dokumentációk szükségesek:

  • regisztráció a jelentkezési lap kitöltésével

  • a termék tervéről készült PDF fájl

  • a termék 3D-s CAD modellje .stl formátumban

  • a termékről szóló maximum A3-as méretű poszter elektronikus formátumban, amely tartalmazza a termék maximum 1 oldalas leírását, tulajdonságait, 2-3 jellegzetes képpel illusztrálva (A leírást szerkeszthető [word] formátumban, míg a képeket minimum 300 dpi felbontásban szükséges eljuttatni [jpgkiterjesztésben])

 

A pályázati dokumentáció kizárólag elektronikus úton nyújtható be. Kérjük, hogy a pályamunkák CAD, PDF fájljait és a posztert a pályázók töltsék fel saját Dropbox vagy Google Drive fiókjukba, és a jelentkezési űrlapon ezek linkjét adják meg. A dokumentáció nyelve: magyar és angol. (Külföldi pályázók esetében csak angol) Egy pályázó több pályázatot is benyújthat.